söndag 20 maj 2012

Lyxigt & eldat med jordnära smaker. På Ekstedt!





 En meny skapad över öppen eld. 
Fantastiska smaker. Vackra upplägg. Inspirerande och genomtänkt. Detaljrikt. Jordnära. Välsmakande. Ett hål i plånboken. Men en upplevelse rikare.

  

 MENY

 Lätt höbakad öring med eldrostade rödbetor, ostron & persilja 

Varmrökt kungskrabba med vedugnsbakat fläsk, kryddig korv, örter & syltad tomat

Dilamm från vedgropen med ramslök & glödbakad färsklök

Flamberad pannkaka fylld med glödbakad frukt & saltkolaglass


Vi valde kvällens fyrarättersmeny. Jag hade gärna bytt ut öringen mot havskräftan och pannkakorna mot vaniljmunkarna.
Men varning, ta inget danskt veteöl till maten....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar